Sevgili Müşterilerimiz ;

Ürünlerimiz size özel hazırlanmış olup özel ambalaj ve özel paketlenmiş şekilde hiç bir problem olmadan size teslim olmuş olacaktir.

Dondurma gruplarımız 72 saat şoklanmış olup ilk gün ki tazeliğinde sizlere ulaşmış olacaktır.

Tatlı gruplarımız sipariş verdiğiniz andan itibaren ustalar tarafından hazırlanmış olup size ulaştığında ilk gün ki tazeliğini korumuş olacaktır.

Yöresel ürün gruparımız Skt en uzak tarihli ürün size gönderilmiş olacaktır.

KARGO GÜNLERİMİZ 
PAZARTESİ-SALI-ÇARŞAMBA-PERŞEMBE VE CUMARTESİ GÜNÜ SAAT : 15.00 OLAN SİPARİŞLER AYNI GÜN YURT İÇİ KARGO İLE GÖNDERİLMEKTE OLUP İKİ (2)
İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE SİZE TESLİM OLACAKIR.

Yaşar Pastanesi

Bilgi ve iban üzerinden sipariş için  0344 236 06 11 DAHİLİ NO (1090 ) ya da 444 62 36

Çorbalık Maraş Tarhanası (1000 gr)

500,00 TL
Paylaş
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Besin Değerleri
  • Yorumlar
  • Yöresel Mado Çorbalık Tarhana (1000 GR)
    Eski zamanlardan bu yana hiç şaşmayan ve sıcak lezzel Tarhana Çorbasıdır.
    Bu güzel lezzeti denemenizde fayda vardır.

    Maraş tarrhanası, ekşi aromasıyla Türkiye'nin en iyi tarhanası, Maraş Tarhanasıdır. Ev yapımı, doğal ve oldukça sağlıklı bu tarhana, Maraş yöresine özgüdür. Çocuklarınıza çerez olarak da verebilirsiniz ev yapımı, sağlıklı atıştırmalık hem de..

    Maraş Tarhanası nasıl yapılır? 

    Geleneksel Maraş tarhanasının yapılması zahmetlidir, buğday seçilir ayıklandıktan sonra değirmende öğütülür özel öğütülen dövme, ıslatılır, toprakla sıvanan kazanda ateşe konulur haşlanır.Dibi tutmasın diye sürekli karıştırılır, kıvama gelen dövmeye dövme aşı denilir ekşimesi ve mayalanması için en az beş altı saat soğutulur, içine kekik konulan yoğurt dövme aşı soğuduktan sonra karıştırılır. Mayalanması için bekletilir. Ne kadar beklerse daha güzel mayalanır,makineden geçirilerek inceltilir ve çiğ adı verilen hasırlara mala ile incecik serilir iki üç gün kurumaya bırakılır kuruyan  tarhana çiğ hasırdan kırılmadan soyulur. 

    Doğal tarhanamız afiyet olsun.




T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.